lørdag 17. januar 2009

Superverktøy i Skandiabanken


Sliter du med å få oversikt over økonomien? Nå har Skandiabanken kommet oss i møte og lar deg søke etter hva du har betalt til forskjellige mottakere i løpet av en periode på ett år. Dog må betalingene har blitt foretatt fra konto til konto.
Når du skal sette opp årlige budsjetter over løpende utgifter, er det ofte vanskelig å få oversikt over hvilke regninger som forfaller når, og med hvilke summer. Budsjettering for et kommende år kan være vanskelig. Skandiabanken nye løsning gjør budsjettering mye enklere. Selv giganter som Postbanken kan ikke tilby denne nyttige funksjonaliteten. Dette er vanskelig å forstå, for dette er et svært godt verktøy for privatøkonomien.
Det avanserte søket lar deg se totale enkeltvise overføringer til hver enkelt mottaker. Strømregninger, telefonregninger og kommunale avgifter kan enkelt søkes opp under "avansert søk". Foreløpig kan du ikke legge sammen summen i nettleseren eller eksportere til Excel. På den eminente chat-tjenesten svarer Skandiabanken at det sistnevnte skal vurderes. På sikt kan vi kanskje også se hvor mye vi har betalt til Rimi i løpet av året?

1 kommentar:

Monica sa...

Takk for veldig godt tips!
Skandiabanken er en utrolig brukervennlig og serviceminded
bank! Ved bruk av andre banker
slår det meg gang på gang hvor
bra løsninger de har!